Hundträning

Paniken som uppstår…

…när man inser att de enda tävlingarna man har tid att åka på under resten av året, är tävlingarna som är om 2-3 veckor!!!! P A N I K ! Måste ju nå vårt mål med ett förstapris i klass 3! Herregud, nu brinner det i knutarna!

Så, vad gör man åt saken? Skickar snabbt ett meddelande till Anna och vi bestämmer oss för att åka ut till bruks direkt. Först gick vi in i klubbstugan och skrev ner planeringen, och sedan körde vi. Då jag i all hast glömt utrustning som konor och apporter hemma så blev det träning på vittringsapportering, inkallning med ställande samt stegförflyttningar. Rätt nöjd med alltihopa faktiskt, men mest gav nog diskussionen med Anna om stegförflyttningar, vändningar och hur man placerar fötterna. Bra med träningskompisar! 😀
Nedan en bild på Anna och Thira som också tränade på stegförflyttningar!
20131021-221043.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s