Allmänt

Längtan

20130904_190324

Åh, jag vill så gärna ha ett fast jobb, en fast inkomst och ett eget litet hus med stor tomt till hundarna. Jag vill kunna slippa tänka på att hundarna stör grannarna, och jag vill kunna känna mig hemma och kunna slappna av i mitt egna hem. En lägenhet på tredje våningen precis bredvid E18 är inte alls ultimat när man är skogsnissar som oss. Otroligt stressande för oss alla tre. Nu i helgen har vi i alla fall tagit resväskan under armen och lämnat lägenheten för en stund. Ska träna hund i massor och komma på bättre tankar!

Hur som helst. Inget kommer gratis här i livet, och först måste jag på något sätt lyckas skrapa ihop pengar till ny bil för oss, och sen leta jobb och bostad för fullt. Ibland känner jag mig tuff och beredd att flytta – men ibland vill jag bo kvar i den här trygga och fina lilla kommunen. Ibland vill jag börja plugga igen bara för att jag tycker att det är så himla roligt och givande, men det är inte ett dugg ekonomiskt som ensamstående matte till två och längtan till hus är större än plugget 🙂 (För er storstadsmänniskor kan jag förtydliga att ett hus ute på vishan här kostar en bråkdel av vad en etta i stan kostar, så steget till hus är inte så gigantiskt som det låter;)) Ja ja, vad det blir i slutändan känns alltså himla spännande! … För vem vet? 😉 Ingen – inte ens jag!

Annonser

3 reaktioner till “Längtan

  1. Jag vill ocksååååå ha ett litet hus på landet – DRÖM! Ska ”bara” manipulera mannen i huset till å hålla med också….

  2. Helt underbart att bo på landet, som du säger, stressen av vad grannarna säger om hundarna om de råkar skälla eller så är oerhört stressande. Eller som vår en grannhund och mina inte ALLS kommer överens. Mina brukar aldrig säga nåt till andra hundar, men vi möter alltid det här paret bakom en buske eller nåt och det går så fort så man hinner inte förekomma det minsta.. Det är frustrerande, vill inte att mina hundar ska gå och spänna sig varje gång vi ska in i väntan på ett chockat möte. *snark* Men tiden för ett lite hus utan nära grannar kommer, förre eller senare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s