Allmänt · Hundträning

Reunion!

20131107-123314.jpg

Idag har Bella och jag haft besök av Jessika som kommit ner till oss i Karlskoga. Hon har flyttat ifrån Dalarna nyligen och bor lite närmare nu. Vi gick Hundsportgymnasiet ihop alla tre för flera år sen nämligen. (Jösses vad tiden gått fort!) Promenad och lydnadsträning har vi hunnit med idag i alla fall och jag blir tokig på vittringen. Skurk låser sig så himla lätt och fastnar i mönster! Hur som helst så är hundarna ”trötta” och nöjda nu och jag åker och jobbar! Hoppas vi ses snart igen! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s