Allmänt · Drag

Nu är det igång!

Första gemensamma löpträningen med klubben idag, så kul! Roligt att vi har en så duktig löpare bland oss som hjälper till också 🙂 Det blev ca 4 km utan mina hundar och jag är faktiskt nöjd med min insats! Älskar att jag är igång och tränar igen! Mår så himla bra av det! Tanken är att jag ska löpträna själv utan hund en gång i veckan nu.

Hundarna fick sig en skogstur tidigare under dagen och såhär såg det ut! Det var så fint på vägen dit med frost överallt, men inne i skogen var allt upptinat redan.

20131111-212004.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s