Hundträning · IPO

Vår helg

Har jobbat både fredag- och lördagkväll så helgen har rusat fort! Har såklart hunnit med en del hundigt ändå 🙂

I lördags åkte vi ut till brukshundklubben där jag skulle vara skräckinjagande ( 😉 ) domare för Annas rallylydnadskurs som hade avslutning. Nu är jag ju varken domare eller lika insatt i rallyn som förut, men syftet var att de skulle få bli dömda och få känna på tävlingsnerver, och det tror jag att de fick 🙂 De jobbade på bra allihopa så det var kul att se!

Efteråt tränade jag lite lydnad med hundarna, men regnet öste ner, det var kallt och jag var halvengagerad, så vi blev inte allt för långvariga.

Idag söndag har vi tränat IPO och det finns verkligen inget som får Lo att sova så gott eller bli så lugn och nöjd som efter ett skyddspass. Kul i alla fall, det känns som att hon mognat en smula och att vissa saker sjunkit in. Spåret måste vi ta nya tag med dock, och få henne i rätt sinnesstämning redan innan spåret! Vi har mycket att jobba på! Snart dags för en helg med ungdomssatsningen i IPO också. Ska bli kul med kurs igen! Helgen därefter är det ju valpcamp med! Skojsigt! 😀 Ska försöka hårdträna Skurks klass 3 den här veckan nu också… Jag är inte så taggad.. Det är flera moment som jag känner mig osäker på om vi ens kommer vara i närheten av tävlingsmässigt i tid! Hard work work!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s