Drag · Hundträning

Lydnad, löptur, promenad och drag

I förmiddags tog vi en tur till bruks och tränade lydnad. Vittringen går dååååligt och jag har insett att alla de moment vi har stora problem med har koefficient 4…. Kul. Förutom IPO-ingångar, så fick Lo träna på att ligga plats medan jag tränade Skurk och det gick bra!

Framåt kvällen hängde jag med Bella på en löptur. Därefter tog jag en promenad med mamma & hundarna och avslutade sedan med lite dragträning med Lo. Kan ju säga att liggande starter helt plötsligt blev mycket svårare! Lo ville inte ligga idag!

Är så glad att jag har en hund att träna drag med igen! Helt plötsligt har jag tagit upp min egen träning och har börjat jogga, och nu längtar jag bara efter snön och att få lära mig åka skate!

Det kommer en liten kortfilm på när Lo drar imorgon när jag fått tillgång till WiFi!

20131112-233158.jpg

Annonser

En reaktion till “Lydnad, löptur, promenad och drag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s