Drag · Hundträning

Tankar om ung draghund

Idag sprang jag ca 9 km, och ungefär 2,7 km av dessa hade jag Lo i linan. Hon drog på som bara den, och då hade vi inte ens Skurk framför, utan vi var helt själva. (Matte fick dock stanna och återfå andingsförmågan några gånger, hihi) Duktiga lilla lodjur! Hon är född till draghund tror jag! 😉 Så häftig känsla i alla fall!

Vågar ju inte köra henne så hårt än i draget, då hon fortfarande är rätt ung, men jag ser fram emot längre löprundor i hennes sällskap i framtiden! Under tiden fortsätter vi med att bygga upp en fin och välmusklad kropp, redo för allt vad ett malleliv innebär! 🙂

För er som undrar vad Skurk fått göra, så kan jag berätta att han fått följa med Anna & Thira på promenad och flörtat hej vilt. Thira och Skurk tycker mycket om varandra och extra mycket nu när Thira löper 😉

20131118-215032.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Tankar om ung draghund

  1. Åh så himla härligt!!
    Ska se om jag inte kan låna någon av Marias hundar när jag ska ut o jogga med Zorro. Kanske kan få lite draghjälp o få Zorro att tycka att det är roligt 🙂 Har bara fått honom att dra en enda gång o det va på hundmarschen när vi fick en ”slyngel”-bc framför oss, jävlar vad ballt det va! 😀
    Hoppas även att kroppen håller, så tråkigt när man inte vågar ta ut sig ordentligt p.g.a. risk för muskelbristningar eller skador :/

  2. Min är nog oxå född draghund. Drar inte än med honom men 100 meter får han ju springa ibland. Behövs ingen draghjälp där 😀 Kul att tolka på skidor sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s