Hundträning · IPO · Kurs/Utbildning

Ipohelg med ungdomssatsningen

Åh, var ska jag börja… Lärorik helg! Jag lär mig mer och mer om sporten hela tiden! Lo har kört två skyddspass och två lydnadspass totalt (och Skurk har fått köra snabbpass i lydnad i vissa pauser). Vad gäller lydnaden så trodde jag inte att vi var i närheten av att kunna gå hela lydnadsprogrammet, men jag blev pushad att köra igenom det så gott vi kunde efter hur vi låg till idag, och det gick så mycket bättre än förväntat! Kul! Ibland behöver man den där sparken i baken! Fick beröm för hennes fotgående också, så det är ju kul att man gjort nåt rätt! 😀

Som alltid köper man inte allt, vilket vår instruktör/figge Jimmy också var duktig på att upprepa för oss. Jag är glad att jag har tävlingslydnaden med mig i ryggsäcken, och inte började med IPO direkt med första hunden. Då hade jag nog bara köpt allt med hull och hår och inte tänkt så mycket själv. Nu har jag lite lättare att gå min egen väg och jag är glad att jag hittat en så bra träningsgrupp hemma. De passar oss perfekt! Men det är alltid nyttigt att lyssna på flera! 😀 Jag har fått flera tankeställare under helgen!

Sett till skyddet har jag lite svårt att formulera mig i ett blogginlägg, men hon fick för första gången testa på ärm och det gick ju hur bra som helst, så vi får se om det blir ärm nu eller om vi kör lite mer på kudde. Ska diskutera med min figge 😀

Sammanfattningsvis en väldigt trevlig helg med glatt och trevligt folk och förstås även duktiga vovvar! Stort tack till alla som gjorde denna helg! 😀

20131124-181059.jpg
Foto: Lotta Lilja

2 reaktioner till “Ipohelg med ungdomssatsningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s