Allmänt · Drag

Bara träning för matte!

Efter helgens läger har hundarna fått en ofrivillig vilodag idag. Själv har jag sprungit ca 2 x 3,4 km med duktiga draggruppen och utmanat mig själv lite mer i tempot. Hundarna fick sitta med täcken i uppvärmd bil under tiden och chilla och tränas i att minska förväntningarna på att just sitta i bilen. Eller nåt sånt. Lo gapade konstant, så jag antar att det behövdes.

När vi kom hem och hundarna fått rastas och sträcka ut sig så passade jag på att stänga in Lo bakom kompostgallret medan jag fyllde på med käk och såg på TV. Efter ca 45 min slutade hon att pipa och la sig istället. Finally! (Sorry grannarna för att ni fick höra ännu mer ljud från hundarna…) Borde göra sånt oftare. ”Tvinga” henne att inte vara på mig eller med mig hela tiden liksom. Det är nyttigt för henne! Måste ta tag i det, för den där hunden blir wild and crazy när jag inte är nära. Verkligen mattegris!

Annonser

2 reaktioner till “Bara träning för matte!

  1. Det där med att vara ”bortstängd” blev jag tvungen att ta tag i när jag började jobba för jag har ju med Diva på jobbet, det är skillnad på att vara ensam hemma och att vara med fast liksom inte MED, att dem hör och ser en hela tiden fast inte får vara nära. Hon är inte överlycklig men nu har det ju varit såhär varje dag i flera veckor så nu sover hon faktiskt, det finns hopp för de små asen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s