Hundträning · Kurs/Utbildning

Valpcamp i Karlstad

Hela helgen har vi spenderat i Karlstad tillsammans med Anna, Bella samt Alba som kommit hela vägen från Stockholm för att hänga med oss och bo i stuga på 12 kvadratmeter. Så himla roligt! 😀 Å som vi har skrattat!

Även om kursen i sig var mycket repetition för oss, så har jag ändå fått viktiga lärdomar om att förbereda Lo bättre och att se till så att hon är i rätt sinnesstämning. Och att jag kanske måste backa lite i svåra miljöer. Jag blir så ivrig att jag bara kör på!

Jag tog upp Los lek och fick bra redskap på hur den ska bli mer DRAGkamp än döda/ruska/morra 🙂 Så nu är vi igång! Efter en film fick jag även med mig tankar om att lägga om Skurks vittring på ett helt annat sätt och köra med nostarget-frysmarkering på tändstickor. Det skulle krävas väldigt mycket träning men resultatet kanske skulle bli fint! De ”vanliga” sätten har inte riktigt funkat för oss.
Alba och jag diskuterade också olika ingångar och för- och nackdelar med dem. Det är helt klart värt att fundera lite ytterligare på! Fortfarande inte bestämt mig!

Jag har inte riktigt landat från helgen än, så jag hoppas att jag inte glömt något nu… Men det har jag helt säkert gjort! 😛 Hur som helst har vi haft det toppen, kursen har varit jättetrevlig och sällskapet kunde inte ha varit bättre! Jättekul att få träffa Alba och söta lilla ninyiiiiiis för första gången också! Dock inte den sista! 😉 Stort tack till mamma och pappa för att Skurk fick vara hos er! Bilder från helgens fotografer kommer så småningom! 😀

Fotot nedan: Game On Dog

20131202-124802.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s