Allmänt · Drag

Vilodag men löpteknik för matte

20131202-214529.jpg
Det har som ni kanske förstått varit fullt ös i helgen. Idag har jag därför passat på och låtit hundarna ha en vilodag. Det är inte så ofta som det blir totala vilodagar med bara rastningar och bentuggande, men idag tyckte jag att det kändes som en bra idé.

Själv har jag sprungit med draggruppen. Idag var det löpteknik på schemat och vi fick teori av vår egna ”löpcoach” och fick sen fila på vår löpteknik (islag, frånskjut, höft, armar, hållning/axlar). Jättenyttigt! Förutom att löpningen blir mer effektiv så blir ju kroppen evigt tacksam! Jag fick förresten bra hjälp med hur jag ska välja skor nu när jag verkligen behöver köpa nya också. Det är verkligen superkul att jag är igång med löpningen igen. Jag älskar det, mår så himla bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s