Allmänt · Hundträning · IPO

En hundig dag

Himla skön dag idag! Har hängt med Pernilla och hundarna mest hela dagen. Gick lite i djurbutiken och åkte sen iväg till klubben för möte med min kompanjon i valberedningen. Jag kommer sitta i utbildningssektorn ett år till, samt PR/Info, och får sällskap av Pernilla – klubbens nytillskott. Kul!

Efter mötet stannade vi kvar med Hans och Pernilla för lite strukturerad lydnadsträning där inne på mattan. Lo var för gasad som vanligt i början, men hon kom ner på jorden rätt fort trots allt. Jag har fått mig en liten tankeställare efter idag om att Lo har huvudet ”på fel ställe” för att vara IPO-fot. Jag måste luska lite mer i detta! Skurk fick inte göra något då, men sent nu på kvällskvisten tog vi en promenad med Anna och Silver, och då fick han träna lite target och leta godis i alla fall. Alltid något!
Imorgon vankas sista IPO-träningen innan juluppehållet! Taggad!

Godnatt på er! 🙂

20131210-231602.jpg

2 reaktioner till “En hundig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s