Allmänt

Dragkamp i fickformat

20131214-005149.jpg
Varför jag inte tänkt på minikampskinn tidigare är en bra fråga. De går att kampa med, kastas med och de tar minimal plats i fickan. Alltså passar de perfekt på promenaderna. Hur som helst införskaffades en sådan idag, i Los färg såklart 😉

Jag hade tänkt träna lite idag på kvällspromenaden med nya leksaken, inkallningar bland annat. Lo hann tyvärr före och drog till skogs på egna äventyr för en stund istället. Hundj*kel!!! 😉 Allt gick dock bra och matte har blivit en visdom rikare!
I helgen är jag jobbfri och då ska vi passa på att vara ute i skogen i dagsljus, träna och pyssla med paracord! Är dessutom hund- och husvakt så hundarna har en tomt att springa på och de får leka hur mycket de vill med pipande leksaker eller ligga och knapra ljudligt på smaskiga ben. Längtar verkligen tills jag får råd med min söta lilla stuga! Lyhörda lägenheter på högsta våningen precis näst intill E18 har väldigt låg hundfaktor.

Trevlig helg på er, oavsett om ni jobbar eller är lediga! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s