Allmänt · Hundträning

När man lyckas köpa träningsprylar på IKEA

Image

Idag har det blivit en shoppingrunda i Örebro med Anna och Bella. Vi var inne på IKEA och där hittade jag små söta burkar som jag tänkte att jag kan lägga tändstickorna i om det behövs (för där KAN han inte apportera dem, bara lukta och frysmarkera 😉 ) Köpte såklart även med en tvättäkta IKEA-pall att träna kroppskontroll inför fotgåendet med, så nu är jag väl en ultimat hundägare! 😉

Vi var inne på XXL en sväng och jag hittade ett par superbra vintertights att springa och åka skidor i, men tyvärr fanns inte rätt storlek och plånboken sved redan.. Men kanske att man kan köpa tights och joggingskor nästa månad då? Kanske kan tindra och flörta lite med tomten? Eller funkar det inte så? Nähä… 😉
Jaja, hur som helst! Nu ska jag inviga pallen! LO, KOM NU! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s