Allmänt · Hundträning

Nu är hon stor tjej!

I natt började hon löpa, min lilla tjej! Ett stort steg för vuxenheten! 😉 Skurk bryr sig inte om henne direkt, men jag gissar att intresset kan växa under höglöpet. Vi får se! 😉

Igår kväll kom Pernilla och hennes vovvar över på lite TV-mys (läs: kollat hundträningsfilmer, hehe) och idag har jag varit ute en kort stund på bruks med mina pälsklingar i skogen och tränat fotgående och skall. Gick bra, men det var inte dåligt vad det blåste! Känns konstigt att det snart är jul och det är plusgrader och barmark! Men – desto lättare att fortsätta löpträna! 😀 Ikväll ska vi på filmkväll med Anna och Bella och alla våra hundar. Jag är så lyckligt lottad – vilka fantastiska hundvänner jag har! ❤️

20131222-153208.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s