Drag

Dragutrustning till matte och ett pass på det!

Idag har jag unnat mig själv grejer! Hittade massa bra grejer på Stadium Outlet i Örebro – ett par löpartights, ett par speciallöpskor för pronation samt en lager2-tröja och ett par vantar. Totalt kom jag undan med en tusenlapp för alltihop tillsammans, vilket jag tycker är ett superpris för så fina grejer!

Ikväll invigdes grejerna och det kändes fiiiiint. Byxorna var nog en smula för stora, men de kanske drar ihop sig något i första tvätten. Blir de för stora får jag väl köpa en storlek mindre. Lyxproblem i så fall 😉 Ja ja, hur som helst! På kvällens löpträning blev det ett varv á 3,4 km utan hund – och sedan samma varv igen med Lo i lina. Jag var inte helt 100% och då är inte Lo heller det. Hon badade i dikena, plockade pinnar, kissade osv.. men hon drog fint däremellan, haha! Nej, fullt fokus, FART och engagemang från min sida så gör Lo likadant, där får jag tänka till! Hon är riktigt nöjd nu i alla fall. Nöjd, tillfredsställd och lugn, min lilla loppa! (Som snart går in i höglöp!)

20131230-211109.jpg

20131230-211115.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s