Allmänt · Hundträning · IPO

IPO, lydnad och en jäkla massa skällande

Igår blev det IPO hela långa kvällen i vanlig ordning. Lo fick göra anskällning i skärm för första gången, duktig kicka! Skurk fick förstås vara med och träna lydnad när det fanns chans också. Vi tränade på FF, fjärr och konskick och försökte få till dirigeringsapporteringen men han var så gasad så det blev mest fokus på att utföra enklare uppgifter lugnt och sansat och utan skall.

De där jäkla skallen alltså. Nu har jag dessutom fått klagomål igen att det skälls i lägenheten. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer, Skurk är förmodligen hunden med lägst skalltröskel i hela landet. Letar stuga/hus att flytta till i alla fall, för lägenhet vantrivs vi som sagt i alla tre. Att jag sen får frågan varför jag har hund när jag jobbar ”så mycket” (deltid) och varför jag inte aktiverar dem bättre gör mig bara ledsen. Tror de inte att jag gör det? Jag är ganska säker på att mina hundar får mer än medel-Svenssons hundar. Det gör verkligen ont i hjärtat om folk tror att jag missköter dem. Vill bara bort härifrån, NU!

20140112-164750.jpgPernillas Kriga i anskällning ovan!

 

2 reaktioner till “IPO, lydnad och en jäkla massa skällande

  1. Tråkigt med klagomål och ställandet i övrigt …Aldrig mer schäfer eller liknande långnäsa för mig …
    Ut på landet med er!! Bästa stället att ha hund på och leva öht … Tycker jag 🙂

    1. Näää.. Aldrig mer..?! Jättehärliga hundar ju! 😀
      Jag letar hus och drömmer om landet, men som ensamstående matte med lågavlönat deltidsjobb (som dessutom snart går ut) är det svårt att få ihop till ett hus. Jag jobbar på det! Vi SKA härifrån! Bor ni på landet? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s