Allmänt

Ledig fredagkväll

Igår blev det en vilodag för hundarna och idag har vi åkt runt i bilen på diverse ärenden. Tog bland annat en promenad i skogen (Jisses vilken puls man får av att pulsa i hög nysnö!) och åkte till motionsspåret och kollade spårstatus. Hade tänkt träna på bruks men det var så många bilar där så jag vågade inte störa. Stugan är ju inte överdrivet stor 🙂 Så det blev en rätt lugn dag även idag, och det behövs ju sånt också! Nu är jag riktigt sugen på att fixa i ordning skidorna och komma igång med skidåkningen! 😀

20140117-215424.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s