Allmänt · Drag · Film · Hundträning

DW, ridhusträning… Nä, ändrade planer! (FILM)

Igår skulle Anna och jag ha åkt till Weight Pull-klubben för att lära oss mer om DW (drag weight) . Dessvärre fick vi tag i de ansvariga så sent, så vi hann inte ta oss iväg. Det är en bit att åka också nämligen. Men en annan dag ska vi ge oss dit! Har ju tänkt börja lite smått med DW som komplement till draget och som ett av flera sätt att stärka kroppen på.
Så, changed plans! Istället blev det en långpromenad och sedan for vi allihopa hem till Anna och badade tunna medan hundarna låg och knaprande på ben i sofforna 😉

Idag hade jag tänkt åka på den öppna ridhusträningen som klubben ordnar. Den började redan kl 8 och då sov hundarna och jag djuuuupt efter gårdagen, haha! Skönt att få sova ut! Så det blev ändrade planer även idag och vi for ut till bruks och åkte längdskidor istället! Kopplade på Lo korta sträckor och hon drar på så duktigt trots att hon är så liten! Det var första gången med skidor för henne! 😀 Efteråt gick vi in i klubbstugan och värmde oss och tränade lite lydnad på mattan. Kors i taket att även Lo fixade dold platsliggning!!!

Jag försökte filma när jag åkte skidor, men det är ju inte så lätt… Jag åkte ner i backen efter en stund 😉 Kunde ju varken använda stavar eller skidor när jag filmade, så jag stod bara upprätt och filmade, haha. Stackars Lo, fick jobba järnet då, helt själv 😛 Men KUL hade vi minsann!

20140119-175232.jpg

4 reaktioner till “DW, ridhusträning… Nä, ändrade planer! (FILM)

    1. Åh det ÄR kul! Roligaste sporten, typ! Jo men det är mina skidor =) Köpte ett billigt skatepaket på Stadium för några år sen, men det är knappt använt pga snöbristen 😉 Åker du skidor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s