Drag · Hundträning

Wihooo, skidåkning igen!

20140125-194642.jpg
Wihooo! Idag blev det äntligen skidåkning igen efter lite lydnadsträning. Det blev några varv på klubben utan hund först och jag fick lite hjälp av Hans, och efteråt åkte jag några varv med hundarna. Ibland var Lo påkopplad och ibland sprang hon lös. Skurk var lös hela tiden.

Alltså, Lo drar på så snabbt! (Eller ja, hon är väl inte värre än någon annan draghund, men för mig är det snabbt, haha!) Jag som precis börjat försöka mig på skidtekniken är ju inte särskilt snabb och smidig i min åkning, och när Lo är påkopplad hinner inte min hjärna och kropp riktigt samverka så jag står bara upprätt, tok-ler, ber till gudarna och använder stavarna så gott jag kan. När jag väl blir snabbare och säkrare på att använda benen så kommer det här bli grymt! Lyckades stå upp i några snabba svängar idag i alla fall! 😀 Gissar och hoppas på grym träningsvärk imorgon! 😀

5 reaktioner till “Wihooo, skidåkning igen!

    1. Haha ja jag tycker att det är svårt att åka skidor, men antalet tillfällen jag åkt kan nog nästan räknas på en hand. Får man lite hjälp med någon som visar någon gång är det nog inga problem! Bara träna, träna, träna sen I guess! Det är sjukt kul i alla fall! 😀 Se till så att du köper skateskidor och inte klassiska bara! Själv åker jag med skateskidor och kombipjäxor 🙂 XXL har fina och prisvärda paketpris då och då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s