Drag

Teknikträning continues

20140126-140926.jpg
Idag hade jag tänkt starta dagen med tidig ridhusträning, men även denna söndag ville kroppen sova istället och få sina timmars sömn. Har sömnproblem så det blir inte så mycket sömn alltid, men idag var det ledig dag så då fick tydligen kroppen som den ville 😉

Jag hoppade upp och gav mig ut på en tur med skidorna istället. Gårdagens skidskola fortsatte, med tillhörande träningsvärk och blåmärken från gårdagen ;D Jag började med att åka själv och träna teknik, och sedan tog jag med hundarna ner. Gick väl rätt bra ändå….alltså det går ju framåt! Efteråt tog vi en liten skogspromenad och nu ligger de däckade på golvet här hemma. Ja, jag säger då det. IPO och drag, de enda aktiviteterna som på några minuter kan trötta ut Lo 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s