Allmänt · Hundträning · IPO · Skurks diagnos och rehabilitering

Ny outfit och sånt

20140127-223640.jpgLönen trillade in, och lönen försvann. Hade bestämt mig för att hundarna måste få riktiga vintertäcken, så jag passade på när Arken Zoo i stan hade rabatt på täcken. Jag hade spanat ett tag på Hurttas nya vintertäcke som täcker överallt riktigt bra, vilket är extra viktigt för Skurk som lätt blir stel bak och har pålagringar i ryggen. Jag blev jättenöjd med täckena men det sved lite, trots rabatten. Ja ja, vad gör man inte för hundarna 😉

Idag jobbade jag heldag för ovanlighetens skull, så snälla Pernilla åkte ända hit för att ge mina hundar sällskap efter lunch. Så himla snällt! Efteråt åkte vi till mitt andra hem 😉 Ja, till brukshundklubben förstås! Det blev en massa IPO-lydnad, tävlingslydnad, ligga-kvar-och-ta-det-lugnt-träning samt diskussioner om hundträning. Myspys!

En reaktion till “Ny outfit och sånt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s