Allmänt · Kurs/Utbildning

Årets kurser och utbildningar?

Förut har jag alltid försökt gå så mycket kurser jag bara har råd med (och även dem jag egentligen inte har råd med), och jag har alltid haft något inbokat. 2013 tog slut och 2014 började – och inte en enda kurs är i sikte! Tanken var att jag i helgen som just var, skulle ha varit med på den där fantastiska clinicen som Maria Brandel anordnade, men betalningen skulle ha varit inne tidigt, redan i höstas och det hade jag inte råd med då. Är mycket ledsen över detta, men efter att ha läst blogginlägg om både lördagen och söndagen så känns det i alla fall lite bättre 😉

Det ska sparas till röntgen för både Skurk och Lo, och eventuellt till en kastration för Skurk också, bland mycket annat förstås – så det är ju möjligt att det är ekonomin som vänder mina tankar bort från allt kursande. Och på sätt och vis är vi ju på kurs varje vecka när vi tränar med IPO-gänget, om man ser det så 😉 Men det känns ändå konstigt för mig att inte ha en enda kurs inplanerad. Tanken slår mig – kanske kommer det här att bli praktikens år? Minns ni att jag skrev om det i årsresumén, att jag hade börjat utmana mig själv till att vara mer av en ”doer” snarare än en ”thinker”? Jag älskade det! Och den här bristen på inbokade kurser som jag står i nu kanske är ett tillfälle för mig att fortsätta på samma spår. Att lita på mig själv, släppa på prestigen, våga experimentera och framförallt börja lägga ner otaliga timmar på att JAG tränar, skaffa mig EGEN erfarenhet liksom, och inte bara går efter vad mina förebilder säger. Nu behöver det ju inte vara ”allt eller inget”. Kanske blir det en eller fler skojiga kurser trots allt, men jag ska nog fortsätta på det här spåret. Mer egen träning, mer egen utveckling, mer praktik för teoretikern Petra! (Och som en bonus på det blir det ju faktiskt lättare att ta till sig kunskap när man har mer erfarenhet att relatera till 😉 )

JAPP, det kör vi på! Ingen sorg för uteblivna kurser! 😀

20140204-215838.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s