Allmänt · Drag · Film · Hundträning · IPO

Vilken dag! (FILM)

Årsmöte igår! Jag sitter i valberedningen ett år till, samt är sammankallande för utbildningssektorn och så sitter jag numera även i PR/Info. Spännande, men kommer bli lite pillrigt då jag fortfarande inte har dator. Det löser sig! Har ju ändå en iPhone, nästan dator ju, eller? 😉

Skrev ju ett deppigt inlägg om träningen vid Ica Maxi för några dagar sen. Här om dagen när vi var och miljötränade utanför ett nytt Ica Maxi igen, tillsammans med Anna och hundarna, så började jag skvallerträna Lo för de förbipasserande, bara för att få en positiv betingning till alla dessa människor. Funkade bra! Så ska nog fortsätta med det 🙂

Idag har i alla fall varit en bra dag, för att:

20140211-180344.jpg

1. Jag ville nåt, tog tag i det, argumenterade, bollade med kommunen fram och tillbaka och NU får alla medlemmar i Karlskoga Brukshundklubb åka skidor med hund i Bråtenspåret tisdag och torsdag 19-21 när spåret blivit åkbart igen! Jävligt nöjd!!! TACK fantastiska Öset och tack kommunen för hjälpen!

2. Pernilla och jag har efter lite hundshopping, varit och spårat med hundarna. Jag har en hatkärlek till IPO-spåret. Men det gick bra, ja helt okej för att vara första spåret sen i höstas och hon är bara ett år gammal, så hon har ju inte fått mycket rutin i spårträningen! Blev två spår till sen, varav Pernilla la det ena av dem. Inga konstigheter! 😀 Video kommer här från det första spåret:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s