Hundträning

Ridhusträning och årsplanering

Imorse ringde klockan och jag tog mig äntligen iväg på klubbens ridhusträning. Skurk var lika laddad som sist och allt som funkat innan uppehållet var ringrostigt idag, men rutan som vi tidigare tragglat med, funkade istället klockrent. Konstigt det där vad vila och uppehåll kan göra.

Efter träningen rastade vi av hundarna och sen möttes vårt ambitiösa lydnadsgäng upp i klubbstugan för planering av året. Vi gick igenom var och ens mål mål, och sedan pratade vi om hur vi ska lägga upp vår gemensamma träning. Vi bestämde att vi ska ha en stående träning varje tisdag (på nya platser varje gång, vi ska följa ett schema), och sista tisdagen varje månad ska vi tävlingsträna. Äggklocka och skriftlig planering ska förstås medtas till träningarna 😉 Vi beslöt också att avvakta med privatlektioner och kurser, och (precis som jag själv tänkt detta år) fokusera på att träna massor själv, våga misslyckas (!) och få igång regelbundenheten innan vi lägger ner pengar på att plocka in en instruktör igen. Det blir nog kalas! Hur bra är det inte att ha en träningsgrupp som denna?!?! 😀

20140216-154141.jpg

20140216-154147.jpg

20140216-154153.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s