Allmänt

Vårkänslor och spännande start

Plusgrader, sol, joggingskor, barmark och väst istället för jacka – snacka om vårkänslor! Bella var hundvakt åt mina monster idag, och så fort jag slutat jobbet tog vi allihopa en koppelpromenad i solen.

Sedan åkte jag ut till brukshundklubben där Pernilla och jag stämt träff med Studiefrämjandet. Vi sitter ju i utbildningssektorn (och PR/Info) tillsammans nu, så det var kul att brainstorma lite och få komma igång. Känns spännande! Vi tänkte stanna och träna lydnad efteråt, men det var visst styrelsemöte, så vi blev stressade och åkte hemåt istället. Ja ja, en vilodag är bra det också 🙂

20140217-195218.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s