Hundträning

Första gemensamma

Första gemensamma träningen med gruppen för i år! Lo fick ”tävlingsträna”, gå in direkt på planen och göra lydnadsdelen i BH-programmet utan koppel. Anna och Malin stod som grupp och berättade samtidigt för mig vad jag skulle göra. Så småningom ska jag ju lära mig själv, men idag var det skönt att bara fokusera på Lo. Och det gick jättebra som helhet! Fin uthållighet och attityd, några småmissar efter vägen, men det bryr jag mig inte om nu.

Skurk fick träna fotgående (”Var lugn och håll position trots att du är gasad!”) och inkallning med ställande. Gick okej. Sådär. Vi är ringrostiga 😀

20140218-193139.jpg

En reaktion till “Första gemensamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s