Hundträning

Kaosvecka och ny träningslek

Det är inte lätt alltid. Den här veckan är speciell då jag har tillfälligt ändrade arbetstider, så det har blivit kaos med allt pusslande efter hundvakt hit och dit. Stressande tankar tillsammans med typ max fyra timmars sömn om nätterna och fler arbetstimmar än vanligt hela veckan är ingen vidare kombo heller.

Flydde ut till brukshundklubben och gjorde någon form av lek/träning (=träningslek?) med hundarna ikväll. Ska försöka få det filmat, för det är så svårt att förklara. Det är bara en väldigt basic grej egentligen, och säkert inget revolutionerande – men ack så nyttigt för mina hundar som inte skadas av att få träna på att vara lyhörda på vem av dem som får frikommando, vilket moment det blir, vilket kommando som kommer, och inte minst – att vänta på sin tur och att vara kvar i position trots att man anar att man alldeles strax får frikommando 🙂

20140222-154706.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s