Film · Hundträning

Film på den där övningen

Häromdagen skrev jag ju om att jag tränat någon form av övning för ordförståelse och att bli kvar o.s.v. Lovade en film på det och här är det! En instagramvideo, så rätt dålig kvalitet och bara några sekunder, men ändå! Testade också att leka med en av dem, sen snabbt fria och byta hund. Gick faktiskt bra så fort de förstått vad vi gjorde!

Det blev lite mer störningar än sist.. Och lite fler bloopers kanske 😉 På filmen gick det i alla fall bra, men det vore väl annars lite roligt att göra en blooper-film någon dag och lägga upp, så får ni se hur det kan se ut när det inte går som man tänkt sig också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s