Allmänt · Film · Hundträning · IPO

En helg med Alba (FILM)

Nu har jag varit och lämnat av Alba och Ninya på tåget för en stund sen. De har varit här hela helgen och hängt med oss 😀

Lördagen startade med lydnadsträning ute på brukshundklubben, följt av en skogspromenad med lyckliga hundar. Hela gänget var med; Bella, Anna och Pernilla 😀 Det blev en snabb vila för mallinutterna i bilen, för sedan for vi iväg till hallen för lite skyddsträning med vår figge. Alla tre hundarna fick köra, det vill säga Kriga, Ninya och Lo. Kort instagram-film på Lo finns längst ner i detta inlägg. Kvällen avrundas SJÄLVFALLET med *host* SISTA delen av melodifestivalens final. Vi hann se vem som vann i alla fall 😉

Idag har vi tagit det lite chill och promenerat runt sandtaget och hängt på brukshundklubben med tjejerna, fikat, pratat och tittat på när de andra tränat. Eller alltså, Lo har fått passivitetsträna och de andra fick träna lydnad. Alldeles för välbehövligt för Los del. Måste ta upp det där igen, hunden är ju galen! Vet inte riktigt hur jag ska lösa det, men jag får testa mig fram. Jag har goa och trevliga hundar – men DE DÄR SKALLEN ALLTSÅ…!

Hur som helst, nu är de på tåget och säkert hemma alldeles snart. Vi har haft en jätterolig helg och jag hoppas vi ses snart igen! Så himla roligt att de ville komma hit! 😀

20140309-181625.jpg

20140309-182104.jpg

20140309-182118.jpg

En reaktion till “En helg med Alba (FILM)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s