Hundträning · IPO

IPO utomhus

Så har vi så haft vår första utomhusträning för säsongen med IPO-gruppen. Kändes bra! Blev lite mer känslor på köpet hos det lilla lodjuret, men annars så! Ska nog införskaffa en längre lina/koppel än den jag har idag som är vårt vanliga promenadkoppel. Blir lite större marginal med ett längre koppel, lite mer friare 🙂 Får se om jag har pengar nog att köpa det den här veckan redan. Hela helgen ska gruppen träna tillsammans och äta ihop, blir skoj! Skulle vara kul att ha ett längre redan då. Och jag som just beställt hem två neutrala läderkoppel… (Som passar till allt, eftersom jag aldrig kan hålla mig till en färg på hundarna…)

Skurk fick som vanligt komma ut och träna seriös och mindre seriös lydnadsträning. Det blev fritt följ med fin känsla, ljudande stegförflyttningar och långsamma inkallande med ställande! Ja och apportering med metallapporten då. Han var nöjd iaf! 🙂

20140312-235625.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s