Allmänt · IPO

Trodde jag behövde shoppa

Igen. Skrev igår att jag nog behövde köpa längre koppel eller lina, men så kom jag på att vi fick små paket av Alf Jannesson första träffen med ungdomssatsningen. Det hade jag glömt bort! Det är inget antiglid men kanske att det funkar ändå! Ska testa! 😀 Trevlig överraskning!

Idag blir det vilodag för hundarna. Det blir långdag på jobbet, och så har jag en massa saker att göra med utbildningssektorn också. Pust, det tar mer tid än man tror, och inte blir det lättare när man inte äger en dator heller.

20130428-182239.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s