Film · Hundträning

Dagens andra pass (FILM)

– med Lisa och Malin! Skurk fick träna metallapportering med fokus att den ska bli ROLIG, och det går så pass bra att han väljer den framför leksak numera 😉 Han fick också träna platsliggning och sitt i grupp.

Lo fick träna BH-programmet uppdelat i flera delar. Gick fint bortsett från några blicksläpp när vi närmade oss gruppen, så jag påminde henne om uppgiften och sa ”Fot” när vi närmade oss. Inga konstigheter 🙂 Ser dock på filmen nu i efterhand att hon gick långt fram. Och så sätter hon sig snett i gruppen EFTER att hon ”rättat till sig”, haha! Tror jag? Bra med film i alla fall! Känslan var bra i alla fall, härlig uthållighet och glad vovve! TUSEN TACK Malin för bild och film! (PSSSST! Malin vill ha fler läsare, in och hälsa på i henne blogg vetja! 😉 )

20140324-205926.jpg

20140324-205914.jpg

En reaktion till “Dagens andra pass (FILM)

  1. Vilken härlig attityd hon har i fotgåendet 🙂 Dom där två små tappen i fokus närmare gruppen tror jag inte är något att lägga energi på. Hon gick fint sen! Duktig ni är 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s