Drag · Fysträning

Att satsa?

20140325-011009.jpgÄr lite sugen faktiskt, att komma igång med löpträningen igen efter vintern och kanske dessutom ta tillfället i akt och lägga extra krut på bättre matvanor för mig själv igen – dvs äta riktig frukost, lunch och middag varje dag. Har dock ingen susning hur det ser ut med jobb till hösten och om jag jobbar då eller inte… om jag kan tävla på SM.. men det är väl som jag säger… JUST DO IT 😉

För övrigt hade jag ju tänkt att hundarna skulle få komma igång ordentligt med planerad och anpassad fysträning för hundarna efter föreläsningen hos ReDog, som jag tänkt innan. Så blev det ju inte. Det var inte riktigt det som föreläsningen handlade om. Kanske att jag kan bolla lite med Stefan efter besöket med Skurk där, hur jag ska lägga upp det.

Annonser

2 reaktioner till “Att satsa?

  1. Härligt! Tänk såhär; du kommer bli bättre för vaarje gång du tränar och du är iaf bättre än alla som INTE tävlar! 😀 Kör hårt och så hoppas jag vi ses på SM 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s