Film · Hundträning · IPO

Ännu en underbar heldag (FILM)

Underbart vårväder idag och Pernilla och jag åkte ut till bruks för att möta upp Christina och Andreas även idag. Väl därute mötte vi även Anna och Bella, kul! 😀 Vi satt i vårsolen och värmde oss ett bra tag medan mina hundar fick passivitetsträna medan alla andra tränade. Jag är så nöjd, för det gick så bra! Äntligen!

Vi hängde kvar ett bra tag och tog det lugnt och myste. Känns nästan som att vi bor där nu för tiden 😉 Till slut samlade vi krafterna och la spår till hundarna. Det gick väl… Ja okej..? Lite för fort I guess 😉 Fortsatte i alla fall direkt hem till Christina för tacomys sen, med alla hundar. Myyyycket bra dag med numera rosiga kinder 😀

20140330-190550.jpg

2 reaktioner till “Ännu en underbar heldag (FILM)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s