Allmänt

Nu har jag också dator!

Bild

Efter ungefär två år utan – ÄNTLIGEN är jag med i matchen igen! Nu kommer det bli så mycket enklare att blogga och att svara på kommentarer m.m. Eller, ja… ALLT blir ju enklare! Sköta utbildningssektorn, svara på mail, ändra på klubbens hemsida, fixa bankärenden som kräver dator.. allt sånt! Plus att mina fingrar och ögon är ytterst tacksamma efter dessa datorlösa års mobilskrivande! Så tack snälla morbror! Nu ska jag bara kosta på mig ett internet. Jag intalar mig att det är en bra investering! 😀

3 reaktioner till “Nu har jag också dator!

  1. Hahahahahahahha söta skurk!!!
    Det är sjukt coolt, och alla hundar igår klarade att gå från att leta efter leksak till att leta knark, gångerna efter varandra. Helt sinnessjukt!

    Ja testa hållbarheten först är du snäll hahaha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s