Allmänt · IPO

Full rulle

Visst är det ironiskt att jag bloggar mer sällan när jag fått dator! Men det där är rätt skönt faktiskt. Förut kom det inget ”bättre tillfälle” för att svara på mail eller ordna grejer, för jag hade ju ingen dator. Så jag var ständigt på G och skötte allt så fort jag kunde direkt i mobilen, var jag än var. Nu tänker jag istället ”Jag tar det när jag är hemma”. Sen, att jag inte är hemma särskilt ofta är ju en annan femma, haha!

De senaste dagarna har det blivit mycket jobb med sektorerna. Pernilla och jag driver ju som sagt både utbildningssektorn och PR/Info tillsammans. Det blir en del att göra, många idéer och mycket kontakt och diskuterande med andra hela tiden. Men det är kul, jättekul! Det är varierande grejer och det finns hela tiden något att göra.

I onsdags tränade vi IPO som vanligt, och i vanlig ordning är jag ju inte hemma förrän kring midnatt. Såna nördar vi är, haha 😉 Från och med den här veckan kommer vi att börja köra två gånger i veckan igen, efter den lugnare vinterperioden. Det tar tid det där med IPO! Sen har vi ju spåret utöver detta också… Jäkla spår…

Det var nog allt för denna gång. Over and out!

20140411-152458.jpg Flitig Pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s