Allmänt

Syjunta med clownen

Idag möttes Pernilla och jag upp för skogspromenad, och sedan åkte vi till Christina för lite ”syjunta” med paracord 😉 Alla hundarna var såklart med hela tiden, och det är jag så tacksam för, att hundarna får följa med. Jättenyttigt men också skönt att slippa lämna dem eller skaffa hundvakt för att man ska göra såna enkla saker.

Lo gick mest och la sig faktiskt (WOHO!), men Skurk är ju alltid clownen mellan varven som tar för sig, sitter på stolar och vinkar, sätter sig i folks knä oavsett man vill det eller inte.. Går fram till en hylla och börjar slå med tassen om han ser något roligt där i… Men inte minst… Han tar också snabbaste vägen till Pernilla på andra sidan när hon kallar – dvs hoppar upp på köksbordet. Ja jösses, jag vek mig av skratt. Såna idéer han har! Visst att alla hundar har personligheter, men Skurk.. Han är speciell! Han har så fantastisk personlighet, verkligen glimten i ögat! Såna hundar får man bara en gång tror jag ❤️

Så här blev halsbanden! Skurk fick cerise/blå och Lo fick cerise/lime!

20140412-194537.jpg

20140412-194543.jpg

En reaktion till “Syjunta med clownen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s