Drag · Fysträning · Skurks diagnos och rehabilitering

DRAG!!!

Slutade tidigt idag, och hann med en skogspromenad direkt efter jobbet, mitt på ljusa dan! 😀 Blev peppad på drag sen av det fina vädret, så jag hörde av mig till hundvännerna och Pernilla och Christina nappade på idén.

Vi började med lite korta intervaller och ”känna på” först, dels eftersom Pernilla just varit och hämtat sin nyinköpta kickbike, men också för att det var ett tag sen sist. Skurk fick faktiskt komma ut och dra mig på kickbiken ca 50 m, för gamla goda tiders skull. Gud vad han älskar draget, den där hunden! Försökte förresten boka in honom för kontroll hos ReDog men Stefans arbetstider gick inte alls ihop med mitt schema. Får se om jag lyckas ordna det. Vore ju kul om Skurk kunde få köra mer drag i framtiden igen.

Hur som helst! Efter intervallerna sprang vi 2 km i rasande fart med Pernilla och Kriga med kickbike bakom oss. Alla hundar jobbade på kanon! Ja, Skurk drog ju inte men han jobbar på grymt i täten och hejar på oss andra om vi är för långsamma, haha!

Efteråt pratade både Pernilla och jag om draget – VARFÖR gör vi inte det här oftare? Både hundarna och vi får oss ju ett träningspass och vi blir alla så nöjda och lugna efteråt. SKÖNT att släppa lydnaden med alla detaljer in i minsta molekyl ibland! Drag är i alla fall helt klart beroendeframkallande! Kan det vara adrenalinet och endorfinerna tro? 😉 Det är i alla fall ett samspel och en känsla som är skiljer sig från lydnaden på nåt sätt!

20140414-223652.jpg

20140414-223718.jpg

20140414-223724.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s