Allmänt · Hundträning · IPO

Helt slut

Oj oj, vilken vecka. Längre jobbdagar, sena kvällar, väldigt tidiga morgnar och bristfällig sömn. Jag är helt slut och är glad att jag har fyra dagars ledighet på intåg. I veckan har vi tagit några turer till skogen, tränat passivitet på bruks samt varit och tränat IPO. På IPO-träningen tränade vi tävlingslikt inför BH:t, fast Lo fick ligga platsliggning i långlina. Det kändes bättre så, och det gick ju bra. Jag är jättenervig!
Nä, hörni! Nu ska vi däcka här. Natti natti, och glad påsk på er! 😀

PS! Kolla vad jag hittade på en av bilderna nedan – två nya halsband.. IGEN, hihihi! Jag har ju varit på jakt efter typen läderhalsband, men så hittade jag dessa två på Ö&B för 49 kr styck, så då slog jag till! Tycker ändå att de blev rätt läckra i halsbanden! 😀
20140417-223824.jpg

20140417-223838.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s