Allmänt

En annorlunda påsk

Påskfirande, påskmat och påskägg? Näää! Efter den här veckan har det varit SÅ underbart att få sova ut och ta dagen som den kommer. Jag har ju kört drag med Pernilla, och idag fick jag med Anna ut på en lång skogspromenad. Tur med lite sällskap, för annars hade jag nog blivit tokig av att vara ensam och ledig i dessa fyra dagar! Ensamtid är himla överskattat när man redan har för mycket av det kan jag säga 😉 Hur som helst, så har jag sovit i mina föräldrars hus i natt då de är bortresta, och det har varit så skönt att ha en tomt som hundarna kan springa på. Det passade jag också på att utnyttja, så i morse lät jag hundarna jobba för sin frukost.

Annars så har jag bestämt mig idag, och tagit första steget till sundare kost (igen). Det har blivit så himla mycket skit – och så himla lite mat, tyvärr. Det har jag tagit tag i nu, och för inspirationens skull har jag kikat på ett av Fitnessgurus kostscheman. Jag menar, ska jag köra SM i höst så måste jag ju ta hand om min stackars kropp. Den ska ju hålla länge! Bra mat, mellanmål mellan måltiderna och inget godis gäller nu! Känner mig peppad och motiverad! Just do it, liksom 😉

20140420-220150.jpg

20140420-220157.jpg

20140420-220204.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s