Hundträning · IPO

IPO-helg

Hela lördagen och nästan hela söndagen har vi tränat IPO med gruppen, jättekul! Det närmar sig tävling nu för de flesta av oss i träningsgruppen. Nästa helg väntar IPO-tävling för vissa och BH-prov för andra. Alla hundarna har gjort framsteg under helgen och Lo är trött och nöjd. Det var intressant att få testa en ny figge. Jätteroligt att Patrik ville komma hit! Lo blev som vanligt lite känslosam men hon släppte det snabbare och snabbare.

Skurk är däremot inte så jättenöjd med dagen. Han har fått vara hos mina föräldrar och deras hundar en stund, men han hade nog gärna velat göra något mer. Vi hade tänkt dra ut och köra personsök med honom men vi blev inte tillräckligt många personer idag. Men en annan gång! 🙂

Foton: Tommy Hermansson

20140511-182545.jpg

20140511-182552.jpg

20140511-182601.jpg

20140511-182608.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s