Kurs/Utbildning

Jan Gyllensten

Ingen vila, ingen ro! Nu åker vi på föreläsning för Jan Gyllensten två kvällar i rad. Idag är temat ”Hundens mentalitet och beteenden i vardag & träning” och imorgon är det ”Uppfostran, inlärning, kommunikation, lek & relationsutveckling”. Idag åker jag tyvärr själv, men imorgon följer Andreas med. Alltid roligare att gå fler! Jag har gått många föreläsningar och dylikt på temat träning, men just det här med vardagsbiten är jag själv dålig på, så det ska bli spännande! Tankar och utvärdering kommer! 🙂 Men nu, skynda ut med hundarna först efter en lång jobbdag!

20140519-164134-60094561.jpg

2 reaktioner till “Jan Gyllensten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s