Film · Hundträning · Kurs/Utbildning

Föreläsning dag 2 och hundträning (film)

Jag och Andreas åkte ut tidigare till föreläsningen i Örebro för att hinna träna hundarna på planen innan. Alla hundarna fick varsitt pass. Lo fick gå fot och träna koncentration på ny plats. Hopp över hinder samt ingångar blev det också, samt passivitet mitt på planen bredvid Andreas & Birk. Det var jobbigt, tyckte Lo! Skurk fick träna budföring och inkallning med ställande, så glad ❤️ (Se film längre ner)

Jag måste smälta allt från föreläsningarna dessa två dagar och låta det sjunka in lite mer innan jag försöker mig på någon form av sammanfattning. Men kortfattat handlade det i alla fall mycket om att se till individen, om olika sätt (nivåer) av att kommunicera samt att hela tiden vara LUGN, TRYGG OCH BESTÄMD. Men som sagt, återkommer mer om allt!

Nu ska vi sova! Imorgon blir det IPO-träning som vanligt! Herregud vad jag åker bil! Förra veckan var det Västerås, sen var det all IPO i Kristinehamn fyra dagar. Nu blev det två dagar i rad i Örebro, och imorgon väntar Kristinehamn igen. Vad gjorde jag innan jag hade bil? 😉

En liten film på Skurk idag:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s