Allmänt · Hundträning

Träningen flyter inte på

Veckans enda lediga dag! Självklart blev det hundträning 😀
Tog ner båda hundarna på planen och tänkte varva mellan dem, men Lo verkade gå på någon form av sånt där olagligt uppåttjack och vägrade därför vara tyst eller stilla mesta delen av tiden. Inte helt oväntat kommer jag ju lätt ur mig ur Skurks träning då och blir irriterad. Är ju svårt att vara 100% närvarande när man tränar två hundar samtidigt liksom. Stackars Skurk. Om jag bara fick bort alla dessa skall.. I bilen, i lägenheten, på träningen….

Hur som helst! Motivationen är sisådär just nu med tävlingslydnadsträningen. Det känns…som att vi fastnat. Vi har nog bara kommit ur det lite, haft annat för oss. För, ja, jag behöver omväxlingen med flera grenar för att inte tröttna! Tror att både jag och hundarna mår bra av det! Nackdel med det: Man blir nybörjare i allt och hinner aldrig komma någonstans. Jag i ett nötskal, haha!

Invigde förresten min nya väst idag! (se bild nedan) Hurttas agilityväst, inköpt på utförsäljning till kalaspris! Min lydnadsväst har ju gått sönder lite här och där… Och är kokhet på sommaren.. Så denna blir nog bra! Lite tajt i linningen och kort i modellen dock, inte helt smickrande, men väldigt fläktande!

20140525-232311-84191977.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s