Hundträning · IPO

Instruktör igen, samt avsky till apportering

Sådärja! Idag har jag och Bella hållt en temakväll i prova-på-agility på vår klubb. Jätteroligt och spontant, och kul att träffa Bella igen också 🙂 Vi blev nog taggade på mer agility båda två efteråt. Agility är KUL! Tänk att jag var värsta agilitytjejen förut, och familjens cairnterrier Nickie blev ju faktiskt en klass 3-hund till slut, imponerande! Men numera är, som bekant, terrierna utbytta mot brukshundar och helt andra grenar. Tänk så det kan bli! 😉

Jag har försökt mig på apporteringen med Lo den senaste tiden.. Apporteringarna är ju rätt mycket poäng i IPOn… 😉 MEN hon vägrar bära apporten i mitten! Hon bär apporterna på sidan, och gärna lodrätt också! Lyckas inte få bort det, hon har bestämt sig! Och på tal om det så tar hon inte metallapporten längre heller! Suck alltså!

20140526-233205-84725037.jpg

2 reaktioner till “Instruktör igen, samt avsky till apportering

  1. När vad surt med apporten, du kan inte backa och hålla i kanterna så att hon bara har mitten och sen stegvis flytta händerna?
    Jaga tycker apporten är SÅ JÄVLA HÄFTIG!! så hon tuggar lite smått är hon är uppe i varv.

    Den där JÄVLA apporteringen hahaha

    1. Jag har testat det och då funkar det, men när jag ökar svårighetsgraden är problemet kvar ändå, hmmm… Tycker inte att jag går för fort fram men kanske gör det ändå, vet inte :/ Haha ja dessa apporter! Tema apportering när vi ses? :’D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s