Drag · Film · Fysträning · Hundträning

Intervallträning (film)

Skyndade hem efter jobbet, slängde in allt i bilen och for iväg, hann inte ens byta om. Mötte upp Malin & Andreas på Elgiganten för att kolla lite priser på eventuell utrustning till klubben. Sedan for vi till bruks för att göra klart de sista detaljerna på en projektidé. Håll tummarna att allt går vägen! 😀

Hann köra lite lydnad med Skurk i regnet så att han fick sitt. Sedan sprang jag och Malin iväg på en intervalldragrunda med våra hundar Lo och Mio. Gick bra men det krävdes inte mycket för att vi skulle bli helt SLUT! Det här explosiva, korta och snabba är verkligen något helt annat än att segspringa en mil! Och nästa gång kanske vi inte lägger sista sträckan i lätt nedförslutning på halt gräs… Svårt att stanna då 😉 hahaha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s