Allmänt · Film · Hundträning · IPO

Hårda spår (film)

Bella hörde av sig och ville ta en långis med hundarna – så så blev det! Vi har inte umgåtts så mycket på sistone så det var jättekul att ses igen! Efteråt fick vi en impuls att lägga hårda spår, så vi testade. Mina hundar har ju inte gått hårt spår sen i vintras typ.. Så det var nog mer ett test för att se hur vi ligger till. Helt OK för att inte ha spårat på länge, men det finns ju mycket att pilla med så att säga 🙂 Tanken är nog egentligen att köra mycket mer hårda spår än vad jag gör. Jag tror att det är väldigt nyttigt inför IPO-spåret, som ju är ett precisionsspår med otroligt hög noggrannhet.

Selen Lo har på sig i filmen är förresten bötcherselen jag beställde för några veckor sen! 🙂 Har fått några frågor om den, men jag har ärligt talat spårat för lite för att kunna uttala mig om den än. Skärpning alltså! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s