Allmänt

Fodersnack i favoritbutiken

20140619-180227-64947162.jpg
Igår efter jobbet svängde jag förbi Tomas Zoologiska och hälsade på Lisa (min träningskompis & figurant) som jobbar där. De hade ett facebookerbjudande så jag fick en påse Orijen torrfoder helt gratis och så diskuterade vi Four Friends som hon valt att ta in nu. Vi klurade på om det kunde vara något för Lo.

Four Friends har ett foder som är för väldigt högaktiva hundar, och det skulle kanske kunna passa Lo. Det är mer fett (animaliskt), och samma kolhydratkälla som i Standardt (= ris). Fick köpa en liten foderpåse av denna sort för ynka 20 kr och fick samtidigt med mer info, så jag ska läsa på nu. Är ju nöjd med kombinationen Standardt ihop med ister, som jag ger nu – bortsett från att hon behöver äta ganska många deciliter torrfoder om dagen. Så vi får se om jag vågar prova det. Vi har ju testat Acana/Orijen tidigare (enda skillnaden var tyvärr att det blev dyrare) och jag vet inte om det är bra att mixtra med maten för ofta?

Lyckades i alla fall komma ut från affären med bara 20 kr mindre än när jag kom in. Annars blir summorna lätt högre än så, även om jag inte ens tänkt köpa nåt innan, hehe. Lisa brinner verkligen för sitt jobb och hon har tagit in massor med prylar just för ARBETANDE hundar till bra priser! Och så är hon alltid lika trevlig att hälsa på 😀 Det är som gjort för att man ska falla i ”jag-ska-bara-köpa-EN-grej-till-fällan” alltså….. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s