Allmänt

En lugn, regnig dag

Idag har vi verkligen tagit det lugnt. Började med att sova hur länge som helst. Det var första gången på flera veckor som jag inte behövt ställa klockan, och kroppen svarade med en riktig törnrosasömn. Gissar att det behövdes!

Efter en kortare rastning i kvarteret så åkte jag och hundarna till Örebro och köpte grejer till bilen, och så träningskläder till mig själv. Snacka om att jag fick ångest när jag såg pengarna försvinna till något som inte är livsnödvändigt, så att säga. Men jag har ju valt att ”satsa” lite på mig själv nu och träning är en av de sakerna. Det har varit svårt att träna när jag bara haft en uppsättning träningskläder och heller ingen tvättmaskin. Men efter idag har jag alltså i alla fall 2-3 uppsättningar 😀

Stannade till på vägen hem och gick med hundarna i ösregnet och badade i sjön, och när vi kom in igen blev det dusch och schamponering! Hundarna såg ut att hata mig där och då 😉
Sen dess har vi mest chillat under varsin filt typ. Så såhär kan en riktigt chill dag se ut för oss 😀 Inga problem för hundarna! Imorgon blir det desto mer. Då kör vi IPO hela dagen och tränar både skydd, lydnad och spår! 😀

20140628-214708-78428584.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s